Hvis du har en særligt krævende opgave, tilbyder vi at producere et digitalt prøveprint mod betaling. Det kunne f.eks. være et produktark, katalog eller lign., der skal farvematches. Vi anbefaler også prøveprint hvis der printes på specialpapir, der kan påvirke farveudtrykket. Mørke papirkvaliteter f.eks. groft genbrugspapir, som Kvist og Muskat, vil typisk påvirke farvegengivelsen. Da vi printer med transparente farver, vil disse blive påvirket af papirets farve og derfor blive mørkere. I disse tilfælde anbefaler vi prøvetryk. Prøvetryk af enkeltark koster kr. 250,- ekskl. moms. Prøvetryk af ark i flere papirkvaliteter eller gramvægte koster kr. 350,-

Prøveprint leveres altid uden efterbehandling dvs. evt. hæftning, overfladebehandling i form af kachering mm.

Vi tilbyder ikke offsettrykte prøveprint, da disse er forbundet med høje omkostninger og kræver særlig opstart af maskine, pladefremstilling mm. I særlige tilfælde kan der dog aftales medvirkning ved trykstart.

Prøveprint afhentes altid her på adressen.


Prøvetryk af kunstprint

Generelt anbefaler vi prøveprint i forbindelse med produktion af kunstprint, da farvegengivelsen naturligvis er særlig vigtig i dette tilfælde. Da vi hovedsagelig anvender akvarelpapir, oftest i i 100% bomuld, der er  tonet og med struktur vil papirkvaliteten derfor påvirke slutresultatet. Hvis prøveprintet godkendes uden ændringer ved afhentning og kan det indgå som en del af ordren og derved spares en opstart.

Prøveprint koster ét prints pris og leveres renskåret.

 

Trykstart

Det er muligt at bestille tid til trykstart i forbindelse med opstart på digitalprintopgaver herunder kunstprint. Trykstart aftales 3 hverdage inden levering. Hvis trykstart bestilles efter ordreafgivelse, kræver det typisk at du kan være her med kort varsel, da det skal indpasses i vores produktionsproces.