Mål og værdier

Vi har et mål om at være et kvalitetsbevidst, fleksibelt og serviceorienteret trykkeri med konkurrencedygtige priser. Vi stræber efter at levere tryksager til alle typer kunder: privatpersoner, private- og offentlige virksomheder, private- og offentlige institutioner, staten, kommuner og regioner, interesse- og velgørenhedsorganisationer. Vi tilpasser vores ydelser til den enkelte kunde og har ingen standardprodukter. Vi værner om vores medarbejdere i form af fleksible arbejdstider, ansvarsfordeling, medarbejdergoder og godkendt APV. Medarbejdernes velbefindende er altafgørende for vores succes. Vi ser os selv som en samfundsbevidst virksomhed, som støtter vores nærmiljø og som sponserer for os relevante velgørenheds- og interesseorganisationer. Se Kunder 

Miljø

Vi producerer uden brug af kemikalier og har 100% genanvendeligt produktionsudstyr. Vi anvender FSC og Svanemærket miljømærket papir til vores tryksager.

Service og kommunikation

Vi taler dit sprog! Vores baggrund siger os, at det er rigtigt med en kundetilgang – og ikke kun en fagtilgang – modsat mange andre i branchen. “Kunden har altid ret”. Er vi i tvivl om en løsning, kommer tvivlen altid vore kunder til gode. Det er ikke nok at kunne det hele. Man må også være i konstant kommunikation med sine kunder. Det optimale er naturligvis personlig kommunikation. Det gør vi tit, for vi er – qua vores størrelse – oftest meget tæt på vores kunder. Desværre er der idag ofte ikke tid til en hyggelig snak. Derfor foregår meget via mail og/eller på telefonen.

En anden side af kommunikationen er at kunne forstå hinanden. Her tænkes helt konkret på overgivelsen af en opgave til os. De fleste kunder vil selv udforme deres tryksag så langt som muligt, hvilket vi gerne hjælper med. Ikke alle har dog rigtige hjælpemidler til dette. Vi sætter en ære i at mødes med kunderne på det niveau, der passer dem bedst. Med de digitale hjælpemidler vi har til rådighed, er vi i stand til at kommunikere med kunden på næsten et hvilket som helst niveau ved udformningen af egne tryksager – om du så arbejder i grafiske programmer eller Word. I tilfælde af at du ønsker hjælp til udformningen, er vi naturligvis glade for også at kunne det.

Kundetilfredshed

Vi har stadig kunder fra “de gode gamle dage” dvs. for 30-40 år siden. De har nok været tilfredse med samarbejdet… Vi sigter på langsigtet samarbejde i stedet for kortsigtet profit!

Prispolitik

Vi er et mindre trykkeri med et stort netværk. Der er lave faste omkostninger, men stor ekspertice knyttet til trykkeriet. Dette kombineret med stor prisbevidsthed ved indkøb af materialer betyder at vore priser kan holdes i den lave ende af skalaen.