Prøveprint og trykstart

Generelt anbefaler vi prøveprint i forbindelse med produktion af kunstprint, da farvegengivelsen naturligvis er særlig vigtig i de tilfælde. Vi anvender hovedsageligt akvarelpapir oftest i 100% bomuld, der er mere eller mindre gullig tonet og eventuelt med struktur, så papirkvaliteten vil derfor påvirke slutresultatet. 

Prøveprint koster det samme som ét prints pris og leveres renskåret. Der er mulighed for evt. at spare penge, ved at bestille et prøveprint i forbindelse med trykstart.

Trykstart

Du kan være med til trykstart. Der er flere måder at gøre det på. Har du mulighed for at stille hos os med en halv times varsel, kan du blot oplyse ved afgivelse af din ordre, at du ønsker at være med til trykstart, og give os dit telefonnummer. Har du ikke mulighed for at stille her med så kort varsel, kan du i stedet for booke en tid tre dage i forvejen. Så sørger vi for at planlægge vores produktion, så du bare skal møde op på det aftalte tidspunkt. I forbindelse med trykstart kan du bestille et prøveprint.

Når du er med til trykstart, får du set det første print (prøveprintet), inden vi printer resten. Kan du godkende på stedet, indgår prøveprintet blot i ordren. Du betaler kun for prøveprintet, hvis du ikke kan godkende, men er nødt til at rette trykfilen til og sende os en ny fil, og så starter vi forfra på hele proceduren evt. igen med trykstart o.a.