Papirtyper og gramvægte

Vi lagerfører et bredt sortiment af akvarelpapir, der egner sig specielt til Giclée print pga. den høje kvalitet papirmasse, lys- og farveægthed. Print på disse kvaliteter kan holde i min. 100 år i henhold til specifikationer. Alle Giclée kvaliteter er produceret efter højeste kvalitetsstandarder på fabrikker, der anvendes af de store papirbrands.

Klik på et papirnavn for at komme direkte til prisberegner for det pågældende papir.

Cotton Paperline (vores akvarelpapir)

Hahnemühle kvaliteter

Andre kvaliteter

Lærred

Vi tilbyder Giclée print på tonet canvas 365g hvilket er ideelt til reproduktion af originalværker med malede overflader f.eks. oliemaling. Her står strukturen i malingen helt frem og syner nærmest som originalen. Utrolig flot resultat.

Som alternativ kan man printe på tekstilbanner, som er polyester med vævet struktur, der kan monteres på rollup stativ. Kan f.eks. anvendes som teaser til udstillinger. Kontakt os og hør nærmere om denne mulighed.

Tapet

Vores nyeste tiltag er Giclée print på tapet med eller uden selvklæber på bagsiden, som har samme struktur som tekstilbanner.

Vores tapet med selvklæbende bagside er unik ved at det ikke afsætter limrester ved nedpilning på trods af god klæbeevne. Det gør at din kunst kan udskiftes løbende. Et sjovt alternativ til rammer og kan udsmykke et mødelokale eller børneværelse. Eller tænk på de ældre, der bor på plejehjem, hvor man typisk ikke må bore i væggen.

Vores kunder indenfor reklamebranchen bruger eksempelvis  det selvklæbende tapet ved kundemøder, således at kunden mødes af et dekoreret lokale med firmaet logo, evt. kampagneoplæg mm.