Papirtyper og gramvægte

Vi lagerfører et bredt sortiment af akvarelpapir, der egner sig specielt til Giclée print pga. den højeste kvalitet papirmasse, lys- og farveægthed. Print på disse kvaliteter kan holde i min. 100 år i henhold til specifikationer. Alle Giclée kvaliteter er produceret efter højeste kvalitetsstandarder på fabrikker, der anvendt af de store papirbrands.

Vores akvarelpapir

  • Cotton Smooth 265g (smooth, let struktur m/præget overflade, 100% bomuld)
  • Cotton Textured 300g (textured, kraftig struktur m/hårdt præget overflade, 100% bomuld)
  • Cotton Smooth Premium 300g (smooth, let struktur m/præget overflade, 100% bomuld)

Hahnemühle kvaliteter

  • William Turner 190g (mat, tonet, kraftig struktur, kornet overflade, 100% bomuld)
  • Photo Rag 310g (mat, tonet, let struktur, præget overflade, 100% bomuld)
  • German Etching 310g (mat, tonet, kraftig struktur, grov, syrebehandlet overflade, 100% bomuld)
  • Studio Enhanced 210g (matcoated, naturhvid, glat overflade, 100% cellulose – ca. 30 års farveægthed)

Andre kvaliteter:

  • Epson Sumerset Velvet 255g (let struktur, linnedpræget, 100% bomuld)

Lærred

Vi tilbyder Giclée print på tonet canvas 365g hvilket er ideelt til reproduktion af originalværker med malerede overflader f.eks. oliemaling. Her står strukturen i malingen helt frem og syner nærmest som originalen. Utrolig flot resultat.

Som alternativ kan man printe på tekstilbanner, som er polyester med vævet struktur, der kan monteres på rollup stativ. Kan f.eks. anvendes som teaser til udstillinger. Kontakt os og hør nærmere om denne mulighed.

Tapet

Vores nyeste tiltag er Giclée print på tapet med eller uden selvklæber på bagsiden, som har samme struktur som tekstilbanner.

Vores tapet med selvklæbende bagside er unik ved at det ikke afsætter limrester ved nedpilning på trods af god klæbeevne. Det gør at din kunst kan udskiftes løbende. Et sjovt alternativ til rammer og kan udsmykke et mødelokale eller børneværelse.

Vores kunder indenfor reklamebranchen bruger eksempelvis  det selvklæbende tapet ved kundemøder, således at kunde mødes af et dekoreret lokale med firmaet logo, evt. kampagneoplæg mm.