Intro video

Vi har lavet en kort video, hvor vi fortæller om processen med at få lavet kunstprint hos os. Den varer i knapt to minutter. Klik her for at se videoen (åbner i et nyt vindue).

Giclée print

– fordi din kunst kan sælges mere end én gang!

Giclée print

– fordi din kunst kan sælges mere end én gang!

Hvem er du

Måske er du en etableret kunstner, der nu gerne vil sælge reproduktioner i høj kvalitet eller eksperimentere med nye medier. Måske er du en fotograf, der skal på udstilling med dine billeder. Måske ejer du et galleri eller arbejder på et, og skal finde en producent. Måske er du en ny kunstner, der har brug for inspiration til at komme i gang med kunstprint. Vi arbejder med alle mulige typer af kunder.

SE VORES PRISER

Intro video

Hvis du vil se video’en med lyd, kan du klikke her (åbner i et nyt vindue).

MÅNEDENS KUNSTNER

Berit Mogensen Lopez

Kunstprint

Kunstner eller galleri?

– kom forbi til en snak om hvad vi kan tilbyde!

Kunstner eller galleri?

– kom forbi til en snak om hvad vi kan tilbyde!

Giclée print – når det skal holde til generation efter generation!

Ny kunstner

Er du nyudsprunget kunstner eller har potentialet til det, så kom forbi til et kort uforpligtende møde og se hvad vi kan tilbyde. Vi kan hjælpe dig hele vejen igennem processen.

SE VORES PRISER

Kig forbi

Måske ved du, hvad du vil have og har et printklart motiv, og det eneste du har brug for, er at bestemme dig for papirkvalitet. Eller du er i tvivl om, hvordan du i det hele taget kommer i gang med at reproducere dit kunst. Kom forbi til et kort uforpligtende møde og se hvad vi kan tilbyde. Vi har også referenceprint liggende i stort set alle nuancer – fra dybe gråtoner til de sarteste transparente farver.

Kunstprint Anna Gade

Giclée print – fordi din kunst fortjener den allerbedste kvalitet!

Etableret kunstner

Ring og hør om fremgangsmåden, hvis du har et værk, f.eks. et maleri, der skal reproduceres. Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge forbi med dit kunstværk under armen. Så kan vi se på det sammen og rådgive om, hvordan du bedst kommer videre. 

SE VORES PRISER