Intro video

Vi har lavet en kort video, hvor vi fortæller om processen med at få lavet kunstprint hos os. Den varer i knapt to minutter. Klik her for at se videoen (åbner i et nyt vindue).

Giclée print

– fordi din kunst kan sælges mere end én gang!

Giclée print

– fordi din kunst kan sælges mere end én gang!

Hvem er du

Måske er du en etableret kunstner, der nu gerne vil sælge reproduktioner i høj kvalitet eller eksperimentere med nye medier. Måske er du en fotograf, der skal på udstilling med dine billeder. Måske ejer du et galleri eller arbejder på et, og skal finde en producent. Måske er du en ny kunstner, der har brug for inspiration til at komme i gang med kunstprint. Vi arbejder med alle mulige typer af kunder.

Ny kunstner

Er du nyudsprunget kunstner eller har potentialet til det, så kom forbi til et kort uforpligtende møde og se hvad vi kan tilbyde. Vi kan hjælpe dig hele vejen igennem processen.

Giclée print – når det skal holde til generation efter generation!

Vi guider dig

Vi guider og hjælper dig igennem hele processen, så du kan lege med at formidle og matche præcis det udtryk, som gør kunstprint til et værk, der er utroligt tæt på originalen.

• Hvilken type papir egner sig?

• Har du behov for at kunne male videre på papiret – fx med guld eller glimmer?

• Er der nogle af farverne, vi skal redigere eller skrue op/ned for?

• Skal værkerne passe til en bestemt type ramme?

• Og – vi hjælper dig naturligvis med teknikken, så dit foto eller maleri kommer bedst muligt fra original til print

Når du kommer herind, kan du glæde dig til at se eksempler på kunstprint og mærke vores papirkvaliteter. Tag endelig dit kunstværk under armen, hvis du allerede har et billede, du måske gerne vil have nogle print af.

Book et gratis rådgivningsmøde i nedenstående formular.

Etableret kunstner

Ring og hør om fremgangsmåden herunder affotografering og retouch og farvejusteringer, hvis du har et værk, f.eks. et maleri, der skal reproduceres. Du er selvfølgelig også velkommen til at kigge forbi med dit kunstværk under armen. Så kan vi se på det sammen og rådgive om, hvordan du bedst kommer videre.

Giclée print – fordi din kunst fortjener den allerbedste kvalitet!

SE VORES PRISER

Sommerens kunstner: Jack Kabangu

Han er født i Zambia i 1996, og har boet i Danmark siden 2005. Navnet er Jack Kabangu, og han er selvlært billedkunstner.

”At udtrykke mig kunstnerisk har altid været mit sprog. Sammenhængen mellem kunst, mode, kultur, sprog og design skaber en særlig æstetik. For mig udelukker det ene ikke det andet, og kombinationen er der, hvor kunsten får en helt anden og meningsfuld betydning.”

”Jeg inspireres af det smukke i det grimme og det grimme i det smukke”.

Giclée kunst print

Jack Kabangu er en af de mange kunstnere, der har set fordelene ved at kunne sælge sin kunst flere gange. Han har netop været forbi her hos Jespersen Tryk for at hente sine Giclée tryk af værkerne ”ptsd”, ”mini” og ”connection”. Alle tre er trykt på 100% bomuldspapir. Du kan besøge Jacks kunstneriske univers, hvor de nye kunstprint også er tilgængelige:

JACKKABANGU.DK

FÅ INSPIRATION af sommerens kunstner

 

Kunstprint
Kunstprint Anna Gade

Udsmykning af Bispebjerg Hospitals Psykiatrisk Center.

Her finder du inspiration til brug af vores selvklæbende, aftagelige tapet til kunstprint. Kan også bruges til dekoration af børneværelser, kontorer, til messer og events.

 

I februar 2022 flyttede en stor del af Psykiatrisk Center København’s lukkede, psykiatriske sengeafsnit ud til nye, smukke bygninger, ved siden af Bispebjerg Hospital.

Der var dog næsten ingen udsmykning på de lange, hvide vægge på afdelingerne.

På et lukket psykiatrisk sengeafsnit er det ikke let at finde både smukke og sikkerhedsmæssige forsvarlige løsninger, i forhold til kunst på væggen.

Søren Magnussen, leder af projekt  “Frirum i Psykiatrien” har nu, sammen med Jespersen TRYK + DIGITAL fundet en brugbar, forsvarlig løsning.

Så nu hænger smukke kunstryk, lavet af kunstneren Kamilla Askholm Jørgensen, som stof tapetryk, på to lukkede afdelinger og vil snart brede sig til flere.

På billederne ses ophængning af nogle af billederne!

SE VORES PRISER