Affotografering og indscanning

Vi tilbyder selvfølgelig også affotografering og indscanning i højeste kvalitet i forbindelse med en printordre til fordelagtige priser. Vi vil dog til enhver tid anbefale affotografering af din kunst i fotostudie for at sikre den bedst mulige gengivelse. At fotografere malerier, akvareller, tegninger o.l. er ikke helt det samme som at fotografere deltagerne ved en familiefest. Problemet er todelt: Dels skal man have det rette perspektiv, idet et maleri skal fotograferes vinkelret på lærredet for ikke at blive forvrænget.

Vi har sammen med vores fotograf udviklet en særlig metode til affotografering af din kunst, som sikrer den højeste kvalitet og optimale gengivelse af motivet anhængig af papirkvalitet, skyggedannelser, farvenuancer og modvirkning af reflektion. Løsningen omfatter også let farvetilretning samt beskæring i Photoshop.

Her er et par ekssempler på kunstnere, der har fået affotograferet igennem os: Jack Kabangu  Louise Gorm , Maler Tanja Kaleovski og Art Nordic Art Experience Se også vores side på Insta

Skulle der være behov for yderligere tilretninger, sidder vores specialuddannede grafikere klar til at hjælpe dig mod beskedent tillæg. Få et tilbud ved at udfylde formularen nedenfor.

Indscanning

Vi hjælper dig også med scanning, hvis du ønsker den billigere og simplere løsning. Vi scanner op til format A3.

Indscanning af A5/A4: kr. 250,- for den første og kr. 150,- for følgende. Ekskl. moms.
Indscanning af A3: kr. 400,- for den første og kr. 250,- for følgende. Ekskl. moms.

Disse priser inkluderer en simpel trykklargøring, som indebærer opsætning af motivet med bleed og skæremærker til en trykklar PDF. Hvis der ønskes retouche, farvejustering eller andet grafisk arbejde, er prisen 600,- pr. påbegyndt time. Prisen for grafisk arbejde inkluderer 2 korrekturgange og er ekskl. moms.

Vi vil altid gerne se din original, før vi anbefaler scanning eller affotografering. Send os et billede af din original eller book et møde på telefon eller i vores butik – så finder vi sammen den bedste løsning.

Vi anbefaler altid at du får et tilbud ved at udfylde formularen nedenfor. Angiv om du ønsker affotografering eller indscanning med angivelse af mål på originalværket. 

Du kan også læse mere om kunstprint og trykprocessen i vores FAQ

Læs mere om papir på trykning på vores papirkvaliteter finder du i vores prisberegner