Affotografering og indscanning

Vi tilbyder selvfølgelig også affotografering og indscanning i højeste kvalitet i forbindelse med en printordre til fordelagtige priser. Vi vil dog til enhver tid anbefale affotografering af din kunst i fotostudie for at sikre den bedst mulige gengivelse. At fotografere malerier, akvareller, tegninger o.l. er ikke helt det samme som at fotografere deltagerne ved en familiefest. Problemet er todelt: Dels skal man have det rette perspektiv, idet et maleri skal fotograferes vinkelret på lærredet for ikke at blive forvrænget.

Vi har sammen med vores fotograf udviklet en særlig metode til affotografering af din kunst, som sikrer den højeste kvalitet og optimale gengivelse af motivet anhængig af papirkvalitet, skyggedannelser, farvenuancer og modvirkning af reflektion. Løsningen omfatter også let farvetilretning samt beskæring i Photoshop.

Her er et par ekssempler på kunstnere, der har fået affotograferet igennem os: JACKKABANGU.DK  Louise Gorm , Maler Tanja Kaleovski og Art Nordic Art Experience Se også vores side på Insta

Skulle der være behov for yderligere tilretninger, sidder vores specialuddannede grafikere klar til at hjælpe dig mod beskedent tillæg. De hjælper dig også med scanning, hvis du ønsker den billigere og simplere løsning. Vi scanner op til format A3.

Få et tilbud ved at udfylde formularen nedenfor. Angiv om du ønsker affotografering eller indscanning med angivelse af mål på originalværket. 

Du kan også læse mere om kunstprint og trykprocessen i vores FAQ

Læs mere om papir på trykning på vores papirkvaliteter finder du i vores prisberegner