Betaling med Paypal

Har du brug for at få en tryksag hasteleveret f.eks. samme dag som bestilling og der er aftalt forudbetaling, er Paypal den optimale betalingsform. Du kan læse mere om PayPal her

Du kan betale via PayPal både som privat- og erhvervskunde mod tillæg på 3,5% af fakturabeløbet.

Du behøver ikke at have en PayPal konto for at overføre penge. PayPal er verdens mest brugte online betalingssystem og er derfor gennemtestet er helt sikkert at bruge. Fordelen for begge parter er at betalingen går igennem til vores konto med det samme, så der ikke skal ventes på 1-2 dages behandlingstid, som kan forekomme hvis du ikke har samme bank som os. Du slipper altså for at skulle sende os en kvittering for din bankoverførsel og kan få dine tryksager hurtigere og lettere. Du kan ikke betale med Dankort alene. Dankortet skal være kombineret med et international betalingskort f.eks. Visa Dankort eller Master Dankort.

Sådan fungerer det:

  1. Efter ordrebekræftelsen modtager du en mail med en pdf-faktura fra os. Læs om fakturering
  2. Åben fakturaen med at klikke på den vedhæftede fil identificeret med fakturanummer. 
  3. Start betalingen nedenfor ved at indsætte fakturanummeret i tekstfeltet over Betal nu knappen.
  4. Tryk på Betal nu knappen. 
  5. Du vil nu blive ledt over til PayPals betalingsoversigt. Husk at udfylde feltet varepris med fakturabeløbet i venstre side før du går videre med egne data.
  6. Skulle du blive i tvivl om noget eller har opdaget en fejl, kan du altid komme tilbage til vores hjemmeside ved at klikke på tilbageknappen i browseren og derefter starte forfra. 

Angiv fakturanummer nedenfor

Se vores Salgs- og leveringsbetingelser da køb af tryksager ikke er dækket af forbrugerkøbeloven, idet der er tale om specielfremstillede varer.