Ny titel

dasdsasadasd

3D Print Materialer København

Jespersen Tryk er gået ind i 3D print og 3D modellering. Vi har dygtiggjort os inden for 3D print materialer, fordi vi tror på, at fremtiden peger i denne retning. Både for os og for vores kunder. Hos Jespersen Tryk arbejder vi med flere typedasdsadr af 3D print materialer, også kaldet filament. 3D print er et område i hastig udvikling, og der kommer fortsat nye og bedre 3D print materialer på markedet. Vi undersøger hele tiden markedet for nye 3D print materialer, så vi altid leverer en høj standard og gode løsninger til vore kunder. Vi har også kompetencer inden for 3D print modellering. Jespersen Tryk kan derfor udforme professionelle tredimensionelle tegninger, der er udgangspunktet for, hvordan 3D print materialerne bearbejdes.

 

dasdsadsa

dasdsadas3D Print Modellering København

3D print skabes med udgangspunkt i en STL-fil, som viser modellen tredimensionelt i et koordinatsystem. Ud fra denne modellering formes 3D print materialerne. Hvis du endnu ikke har lavet en 3D print modellering, kan vi også hjælpe dig med denne del. Vi kan lave 3D print modelleringen blot med udgangspunkt i skitser eller eksempelvis en CAD-fil. Hvis du skal bruge en 3D print modellering til at printe din 3D konstruktion andetsteds, hjælper vi også gerne med at generere STL-filen.

Hvad er 3D Print?

3D print er en forkortelse for tredimensionel modellering. 3D print udføres i 3D printere, der gennem 3D print materialer former en tredimensionel model. At der udvikles en tegning af modellen, også kaldet 3D print modellering, er udgangspunktet for, at printet kan laves. Materialerne der anvendes til at bygge 3D print kaldes filament. Dette filament varmes op og former modellen lag efter lag. Når et lag er størknet, påføres det næste. Det kan derfor tage alt fra et par timer og op til en uge at lave et 3D print – afhængig af 3D modellens størrelse og kompleksitet.

Ved nogle 3D printere har producenten forudbestemt hvilke 3D print materialer, printeren skal bruge. Det kan være med til at sikre en god kvalitet og stabile printprocesser med fine resultater. 3D print materialerne kommer enten i printpatroner eller kassetter, afhængig af hvilken 3D printer de skal anvendes i.

Vores 3D Print Materialer

3D print materialer, eller filament, som det også kaldes, kan variere i materialetype. Hos Jespersen Tryk anvender vi typisk ABS (Acrylnitril Butadien Styren) eller PLA (Poly Lactic Acid) filament som 3D print materialer. Materialerne opvarmes i printeren, og i smeltet tilstand formes 3D print materialerne til den ønskede 3D model. 3D print materialerne kommer typisk på en rulle som en lang tråd. Tykkelsen på tråden er 2,85. I takt med, at mulighederne for 3D print vokser, kommer der også nye 3D print materialer på markedet. Kontakt Jespersen Tryk for at høre mere om vores materialer og hvilke muligheder blandt 3D print materialer, vi tilbyder. Vi kan også give flere former for efterbehandling, hvis du eksempelvis vil sikre 3D print konstruktionen mod at gå i stykker, hvis den tabes.

3D Printere

Mulighederne for 3D print er uanede, og vi forventer, at der vil ske meget på dette område de næste år – også inden for nye 3D print materialer. Derfor har vi investeret i to typer 3d printere af fabrikatet Ultimaker, der anvender FDM additiv teknologi. Denne type printer bruges til flere typer emner f.eks. modeller, prototyper, reservedele, gimmicks og legetøj. Vi printer i størrelser op til 200 x 200 x 290 mm. Denne type 3d print anvendes ofte af virksomheder, der har brug for prototyper af produkter, som er i færd med at blive udviklet. Vi ser en stigning af privatpersoner, der har et projekt eller ide/opfindelse, som de vil virkeliggøre. Så går du rundt med en opfindelse, som du gerne vil realisere i 3D print materialer, kan vi hjælpe dig med at skabe en prototype, der kan sætte skub i innovationsprocessen. Start med at lave en 3D print modellering eller lad os hjælpe med dette. Dernæst er det op til vores 3D printere at forme 3D print materialerne præcis til den ønskede model.

Få et tilbud på dit 3D Print i dag

Har du en god idé, som du gerne vil gøre til virkelighed gennem 3D print modellering? Jespersen Tryk hjælper dig med 3D print modellering, og derefter printer vi modellen til dig i 3D print materialer af høj kvalitet. Kontakt os i dag og få et tilbud på 3D print modellering. København er stedet, hvor Jespersen Tryk hører til, men vi tager meget gerne imod ordrer fra hele landet og udlandet. Priser og produktionstid afhænger af opgaven, 3D modellens størrelse og hvilke 3D print materialer, der skal anvendes. Kontakt os i dag og fortæl, hvor langt du er i processen, så hjælper vi dig videre. Vi leverer 3D print prototyper både i ind- og udland og arrangerer gerne fragt.