3D modellering

3D konstruktion København

3D print bliver mere og mere udbredt i disse år, og vi har kun set begyndelsen af, hvad der bliver muligt med denne nye metode til at skabe 3D print prototyper. Hos Jespersen Tryk har vi udvidet vores kompetencer, så vi i dag kan printe flotte 3D konstruktioner. Udviklingen for 3D print har bevæget sig eksplosivt de seneste år. I takt med, at udstyret til produktion af 3D konstruktioner har udviklet sig, er mulighederne for at lave specialdesignede og komplekse 3D konstruktioner fulgt med. Hos Jespersen Tryk er vi i fuld gang med at skabe os erfaringer og dygtiggøre os inden for 3D konstruktion. København huser nu masser af kompetencer for at skabe 3D print prototyper, som kan komme både ind- og udland til gode. Vi producerer 3D konstruktioner til både private og erhvervsmæssige formål.

3D print prototyper København

Står du med en god idé til et nyt produkt, er det oplagt at skabe 3D print prototyper. København er stedet, hvor nogle af landets bedste 3D printere findes, og hos Jespersen Tryk har vi sat os for at blive lige så gode til 3D print, som vi er til 2D. 3D står for tredimensionel modellering. Det er en additiv produktionsmetode, hvilket betyder at 3D konstruktionen bygges op af materialet med ét lag ad gangen. Materialerne som selve 3D konstruktionen udformes i kan eksempelvis være ABS termoplast, PLA filament eller metal. Størrelsen og motivet på 3D konstruktionen er der næsten ingen grænser for. Hvis du går med en opfinder i maven, er det let og hurtigt at printe en 3D konstruktion for at eksemplificere din opfindelse i et fysisk eksemplar. Helt uden at skulle til at bøvle med laserskæring, træ- eller gipsmodeller.

I nogle tilfælde er 3D konstruktion ikke kun anvendelig til at udvikle 3D print prototyper. Nogle produkter kan med fordel færdigproduceres gennem 3D print. På den måde kan man undgå besværet med at finde frem til produktionsressourcer eller leverandører. Du kan blot bestille dine eksemplarer hos Jespersen Tryk.

3D konstruktionernes anvendelse

Med 3D printmetoden er mulighederne for at skabe nye og innovative produkter blevet meget bedre. 3D metoden kan blandt andet bruges til at konstruere prototyper og modeller. Det er især en fordel at gøre brug af 3D konstruktion og 3D print prototyper, hvis man er ved at udvikle et nyt produkt. Kom effektivt fra idé til prototype og produktion med hjælp fra Jespersen Tryk. Med en 3D konstruktion kan du effektivt udvikle prototyper og spare pengene på dyr produktion.

I dag anvendes 3D metoden allerede i mange forskellige brancher til at skabe 3D konstruktioner. Metoden anvendes hovedsageligt af arkitekter, interiør- og brugskunstdesignere samt ingeniørfirmaer, der har brug for prototyper og simple modeller af kommende produkter. Byggebranchen og industrivirksomheder bruger især metoden til at udvikle 3D print prototyper, inden der udvikles nye produkter, som kan erstatte andre materialer. På det private marked anvendes 3D konstruktion til fremstilling af unika eller emner, som man f.eks. mangler i hjemmet. 3D konstruktion bruges desuden også til at lave brugskunst og legetøj.

Hos Jespersen Tryk arbejder vi hele tiden med at udvikle vores kompetencer, så vi kan løse alle opgaver inden for 3D konstruktion og give den bedste service. Vi sørger hele tiden for at opgradere udstyret, så 3D printerne er nogle af markedets bedste – det giver det bedste resultat for vores kunder. Vi arbejder med at højne kvaliteten og holdbarheden på 3D konstruktionerne. Men derudover eksperimenterer vi med nye former, printteknikker og efterbehandlingsmetoder. Selv har vi printet tastaturknapper, sneskraber, foliespartel, iPhone-holdere og kuglepen-holdere. Det er kun fantasien, der sætter grænsen for 3D print prototyper og 3D konstruktioner.

3D printmuligheder

3D print prototyper printes almindeligvis fra STL-filer, der viser modellen tredimensionelt i et koordinatsystem. 3D printeren aflæser filen og skaber 3D print prototyper i en skaleret størrelse, afhængigt af printerens størrelse. Hvis du ikke er så langt i processen, at du kan skabe en STL-fil, skal du ikke bekymre dig. Hos Jespersen Tryk kan vi hjælpe dig med at lave din 3D print protype, ligegyldigt hvor langt du er i arbejdsprocessen. Vi kan scanne dit emne og generere STL-filen til 3D konstruktionen. Vi kan også hjælpe dig med at opbygge en skalerbar model ud fra skitser eller en CAD-fil. Du kan vælge efterbehandling af din 3D konstruktion fra eller til efter behov. Vi leverer også STL-filen, som kan bruges til at producere 3D print prototyper andetsteds.

Få et tilbud på 3D konstruktion i dag

Har du en god idé, som du gerne vil gøre til virkelighed i 3D print prototyper? Eller har du allerede udviklet et produkt, der med fordel kan produceres i en 3D konstruktion? København er Jespersen Tryks hjemsted, men vi tager imod ordrer fra hele landet og udlandet. Priser og produktionstid afhænger af opgaven, 3D konstruktionens størrelse og kompleksitet. Så kontakt os i dag og fortæl om opgaven, så giver vi dig et tilbud hurtigst muligt. Vi leverer 3D print prototyper både i ind- og udland og arrangerer gerne fragt.